Στούντιο και Διαμερίσματα Agrabeli Paros στην Πάρο, στη Νάουσα

Τα Διαμερίσματά μας στην Πάρο

Το συγκρότημα Agrabeli Paros βρίσκεται στον μαγευτικό κόλπο της Νάουσας της Πάρου, κτισμένο το 2000 με παραδοσιακή Κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, μέσα σε 8 στρέμματα αμπελώνα.

Κράτηση
Αναζήτηση

Διαμονή

Με θέα τις αποχρώσεις του Αιγαιοπελαγίτικου γαλάζιου, μέσα σε καταπράσινους αμπελώνες, με τη γεύση της αλμύρας στα χείλη και την φρέσκια θαλασσινή αύρα στα ρουθούνια, κάτω από τον λαμπερό ήλιο ή τον έναστρο ουρανό του ελληνικού καλοκαιριού, θα βρείτε στο Agrabeli Paros το ιδανικό ορμητήριο για αναζητήσεις στα μονοπάτια του παρελθόντος, για αποδράσεις στην ενδοχώρα της Πάρου, για βραδινές κοσμοπολίτικες περιπλανήσεις, αλλά και το απόλυτο καταφύγιο για ηρεμία και ξεκούραση.

Παροχές

Το ζεστό χαμόγελο των πελατών μας αποτελεί για μας την μεγαλύτερη επιβράβευση των προσπαθειών μας. Σας περιμένουμε, με την υπόσχεση να σας προσφέρουμε προσωπική φροντίδα και πατροπαράδοτη Ελληνική φιλοξενία σε ένα απέριττο, άνετο, σύγχρονο αλλά και ταυτόχρονα παραδοσιακό περιβάλλον.

Τοποθεσία

Η πρόσβαση είναι εύκολη, και υπάρχει στάση λεωφορείου στην είσοδο του συγκροτήματος. Ελάτε να κάνουμε το όνειρο των διακοπών σας πραγματικότητα!